Feel Go(o)d Day

Feel Go(o)d Day

Sista söndagen i månaden öppnar vi upp SMU-gården i Gånghester för Feel Go(o)d Day. En dag för att få känna puls, vila och Gud. Vi tror det är viktigt att ge utrymme och vårda helheten – till ande, kropp och själ! Underhela dagen erbjuder vi också samtalstid om du skulle vilja prata med någon under tystnadsplikt.

Tiderna är något ändrade sen tidigare men ambitionen är densamma. Hoppas vi ses!

12.30 – 14.00 Lunch

14.00 – 15.00 Glassparty för barnen

14.00 – ca 15.00 Seminarium

Ca 15.15 Fika och kort avslutning där någon berättar om sin väg till tro på Jesus.

 

28 januari

Seminarium – Linda Ulmå Hälsa – och om att ha lust på livetLinda Ulmå

OBS! Detta seminarium håller på ca 1 ½ timme så fika serveras vid lämpligt tillfälle.

Allt för många förknippar hälsa med rårivna morötter och tråkiga joggingturer, som aldrig blir av. Och saken är att många faktiskt känner dåligt samvete då man pratar om att ta hand om sin hälsa. Det som ska vara kopplat till lust! Dessutom handlar det ju inte bara om kroppen utan lika mycket om knoppen och om våra relationer för att vi ska må bra!

Med yrkesrollerna som hälsovetare, musiker och gruppträningsinstruktör, samt erfarenheten av att vara trebarnsmor och ”mitt i livet”, förmedlar Linda Ulmå ett helhetsperspektiv på hälsan. Lindas energi, humor och personlighet samt modet att bjuda på sig själv både genom prat och sång smittar av sig och får dig förhoppningsvis inspirerad att tänka till på din egen hälsa. Vad gör du idag som får dig att må bra? Är det något som bör förändras, och är det i sådana fall något du är beredd att förändra?

Glassparty: HobbE Jonasson

Avslutning: Anneli Neuman berättar om sin väg till tro på Jesus.


25 februari

Per Bjälkander

Seminarium – Per Bjälkander Från Gånghester till Sierra Leone, till Kongo och tillbaka
igen…

Per är från Gånghester, är gift och har en dotter på 14 år. Han gillar tennis och friluftsliv. Han jobbar med internationella frågor hemma och utomlands och du kommer få följa med i hans livserfarenheter och upplevelser.

Glassparty: Jacob Falk, Ellen Ahnvik och Emma Larsson.

Avslutning: Stefan Davidson berättar om sin väg till tro på Jesus.

 


25 mars

Seminarium – Dennis Lénberg – Från vaktmästare till serieentreprenör

Dennis är född och uppvuxen utanför Borås och är gift med Theresa, Regionchef på Ung företagsamhet. Tillsammans har de tre tonårspojkar. Familjen gillar resor och skidåkning.

Han berättar om sitt liv, både utan och med Gud, i sin roll som vaktmästare, snowboardproffs, knalle, säljare, VD, entreprenör m.m.

Glassparty: Familjen Alperud

Avslutning: Maria Ringbo berättar om sin väg till tro på Jesus.


29 april

Seminarium – HobbE intervjuar: Irving Samuelsson – från missionärsbarn till musiker!

Jag heter Irving Samuelsson, är 70 härliga levnadsglada år. Jag bor med min fru Ulla i Målsryd sedan 1973 och är medlem i Equmeniakyrkan Toarp. Är missionärsson, växte upp i Tanzania åren 1956-1961. Arbetar som optiker och musiker som jag fortfarande håller på med. Mina intressen är min familj och musik, speciellt i kristna sammanhang.

Glassparty: Överraskning…

Avslutning: Johan Hellström berättar om sin väg till tro på Jesus.