Feel Go(o)d Day

Feel Go(o)d Day

Sista söndagen i månaden öppnar vi upp SMU-gården i Gånghester för Feel Go(o)d Day. En dag för att få känna puls, vila och Gud. Vi tror det är viktigt att ge utrymme och vårda helheten – till ande, kropp och själ! Underhela dagen erbjuder vi också samtalstid om du skulle vilja prata med någon under tystnadsplikt.

Hoppas vi ses!

12.30 – 14.00 Lunch
14.00 – 15.00 Glassparty för barnen
14.00 – 15.00 Seminarium
15.15 Fika och kort avslutning där någon berättar om sin väg till tro på Jesus.


24 februari

Åke Samuelsson

Seminarium – Åke Samuelsson ”Så knådar Gud en smålänning”

Åke Samuelsson är kanske mest känd för sina berättelser om ”Munken & Kulan” som passar för både barn och vux- na. Åke är pastor, bor i Alingsås och den här dagen kom- mer seminariet och glasspartyt börja tillsammans där Åke berättar en av sina många ”Munken & Kulan”-berättelser. Åke kommer sedan fortsätta med de vuxna och Maria Lundin kommer fortsätta glasspartyt med barnen.

Glassparty: Maria Lundin

Avslutning: Bertil Strömsjö berättar om sin väg till tro på Jesus.


31 mars

Peter Karlbom

Seminarium – Peter Karlbom “Älskar att sova ute”

Det började med projektet “Älskar att sova ute” då jag 608 nätter i rad sov ute, under bar himmel, i tält, på tak och många andra ställen och därefter har detta levt vidare i mitt liv på olika vis. Sedan 2012 har jag mer eller mindre bott “ute”. Om detta kommer jag att tala och visa bilder. Mitt namn är Peter Karlbom och jag bor i en Jurta.

Glassparty: Maria Lundin

Avslutning: Oscar Bergenholtz berättar om sin väg till tro på Jesus.


28 april

Josefin Roos

Seminarium – Josefin Roos ”Älskar dig för evigt”

När föräldraskapet består av en glädje över de barn som bor hemma, men en tomhet och sorg över det barn som aldrig fick ta sitt utrymme. Vårt första barn dog i sam- band med förlossningen och det som skulle bli en stor glädje blev i stället en bottenlös sorg. Två barn senare är huset fullt med liv och rörelse, men med en tom stol ständigt närvarande. De stora frågorna samsas med de små frågorna i vardagen. Glädje och saknad, men samtidigt tro och förtröstan. Och kärlek för hela livet.

Glassparty: Maria Lundin

Avslutning: Maria Lundin berättar om sin väg till tro på Jesus.