Nyhetsbrev från Frida Davidson november 2014

Tiden går så fort och året är nästan slut, här på Hawaii har vi den hektiskas tiden på året. Det är mycket som händer med vår årliga art show, thanksgiving middag för hela samhället, avslutningar för vårt internship och ledarskaps skola och vår Marocko resa som jag holler på att planera. Inte nog med det så åker jag hem om bara några veckor för att vara hemma över jul och på grund av mitt visum. Det ska blir riktigt roligt att möta upp med alla hemma i Sverige.

De senaste månaderna har vart riktigt bra, jag har lärt mig mycket och samtidigt fått hjälpa till att sprida glädje och ljus både här och i andra länder. Gud har lärt mig att lita fullt på honom och att allt kommer att lösa sig till slut ibland senare än vi vill men han  har allt i sin hand och kommer inte låta oss misslyckas. Jag har alltid vetat detta men nu har jag sett det och det har verkligen sjunkit in så att jag förstår det fullt ut och kan låta det påverka mitt liv.

Största delen av min tid här spenderar jag på kontoret för att jobba med vårt internationella arbete men under detta internshipet har jag vart med i en kontaktgrupp med fyra tjejer från internshipet, så jag har pratat med dem och pratat om saker som de går igenom och tycker är svårt, bra eller om Gud. Jag har hjälpt dem att förbereda sig för att berätta om sitt liv och vad de har gått igenom och vad Gud har lärt dem och hjälpt dem att överkomma svåra saker i sitt liv. Det har vart roligt att få vara mer inblandad i deras schema och inte bara vara i kontoret, vilket kan kännas tråkigt ibland och det är svårt att se vad det gör för nytta, tills ett team kommer tillbaka från en av resorna och kan berätta om allt de har gjort och alla människor de har mött och konversationer de har haft på grund av alla mina timmar i kontoret.

Sen den senaste uppdateringen har vi haft ett team i Sri Lanka och ett i Filippinerna och om en vecka åker de till Marocko.

Vad som ligger framför mig är en jul i Sverige, till första veckan i Januari. Efter det ska jag tillbaka till Hawaii och i April åker jag till Bangladesh för tredje året i rad. Jag lämnar Bangladesh i Maj och då är mitt visum slut så jag kommer att åka tillbaka till Sverige över sommaren och som det ser ut nu kommer jag att avsluta min tid på Surfing the Nations med Bangladesh resan. Det känns rätt att göra något annat nu och det är en bra tid att lämna på grund av visum och det ger mig tid lämna över mitt arbete här till någon annan. Jag har endel idéer för vad jag vill göra efter sommaren men har inget bestämt än.

Tack för allt ert stöd och alla era böner! Vi syns snart!

Frida

Frida Davidson


International Director
Surfing The Nations
PO Box 860366 | Wahiawa, Hawaii 96786 USA
Office – 808.622.6234 | Mobile – 808.202.9322