Podcasttips

Jag vill inspirera till att lyssna på en riktigt bra bibellärare, Anders Sjöberg. Han har tidigare undervisat på Johannelund och diverse bibelskolor. Förutom att undervisa om bibeln så vittnar han om människor och händelser han mött. Verkligen trosstärkande!

Han var en av seminarieledarna på Hönö sommaren 2015, och de som lyssnade på honom tycke att han var mycket bra. Själv lyckades jag inte samla mig tillräckligt för att lyssna och har … hmmm, låtit bli att lyssna. Men efter att ett flertal gånger hört andra tala positivt om hans undervisning, har jag nu gett mig tid och ansträngt mig för att höra på honom. Nu låter det som att han är svårlyssnad, och det är han absolut inte! Det var bara nån tröskel jag behövde komma över.

Hönökonferensen podcast innehåller dessutom gudstjänster, bibelstudier och barnsamlingar från 2015 och 2014. Leif Carlsson bibelstudier är minst lika hörvärda som Anders Sjöbergs. Åh, det är så fantastiskt att vi har denna möjlighet att lyssna på Guds ord och utläggningar kring det.

Filadelfias podcast innehåller givetvis mer än bara Anders Sjöbergs samlingar.

Håll till godo, och njut av Guds ord!!

HönökonferensenUndervisning från Filadelfiakyrkan StockholmKlicka på bilderna så kommer ni till de olika podcastarna.

/Madelene

PS Har du nått att tipsa om får du väldigt gärna maila eller säga till mig. madelene.palmer at gmail.com