Tillsammansläger 7-9 sept 2018

Evangelisation, en hjärtefråga!Tillsammansläger 2018

Munnen talar det hjärtat är fullt av! Det är ett ordspråk jag har hört sedan jag var barn och det stämmer väldigt bra på mig. För visst är det lättare att prata om saker som får mig att bubbla av glädje över? Men tyvärr är det också tvärtom, är mitt hjärta bittert så blir mitt tal det också.

8-10 mars 2019 ska vi ha en helg då Rickad Lundgren, som är riksevangelist i Equmeniakyrkan, kommer och har väckelsemöten och undervisning hos oss. Tänk om vi skulle kunna bjuda med tio vänner till oss i församlingen på mötena, eller varför inte femtio? På vår Tillsammanshelg i Långserum kommer Håkan Axell och jag, HobbE Jonasson, dela tankar om hur vi i mötet med Jesus hittar glädjen att tala om vår tro med andra. Det kommer bli tid till att tillsammans samtala om ämnet. Vi kommer att ge gott om tid till lovsång och bön, för det är Jesus som är vår kraftkälla och inspiration. Vi kommer ha ett luftigt program som ger utrymme för tid till gemenskap och att njuta av den fantastiska naturen i och runt Långserum. Vi kommer att ha olika aktiviteter, bland annat ”På Spåret”-tävling.

Boende

Vi bor på Långserums ungdomsgård som ligger vackert beläget vid en sjö och med gott om vackra promenadvägar.

Det finns rum med med 2 våningssängar, samt logement. Det går bra att ha med husbil, husvagn eller tält. El finns att tillgå.

Långserum

Enklast är att åka riksväg 40 till Jönköping, sedan E4 söder ca 14 km, till avfart 91 mot Växjö och Vrigstad. Kör knappt 20 km till Svenarum. Sväng vänster och kör 5 km. Gården ligger på vänster sida. Tidsåtgång ca 1,5 timmar.

Vill man ha mer natur och kurviga vägar väljer man att åka via Dalstorp och Bondstorp istället. Tidåtgång ca 2 timmar.

GPS-koordinater N 57° 29.317’, E 14° 23.013

Anmälan görs via församlingens hemsida senast 2 september. Anmälan och avgift även för dagsgäster. Ledare i equmenia betalar ingenting.

Priser fredag – söndag (Observera att ledare inom equmenia Toarp inte betalar något.)
Vuxen400 kr
Studerade/arbetslös250 kr
Barn 3-12 år200 kr
Enstaka måltid50 kr/måltid
Dagsbesök100 kr/dag
Övernattning100 kr/natt
Max 1200 kr/familj

Betalning sker på plats med kort, swish nr 123 652 50 67, kontant, eller bg 129-1491.

Länk till Anmälan

SparaSpara