Kyrkan

Hans Classon
Vice föreståndare
hans.e.classon@gmail.com
Våra pastorer och själavårdare har tystnadsplikt och finns tillgängliga för samtal.

Samtal

Att prata om livets stora frågor är viktigt och till en pastor kan man vända sig av flera olika skäl. Därför finns församlingens pastorer tillgängliga för samtal i form av själavård, andlig vägledning och bikt. Dem har tystnadsrätt vilket innebär att det som sägs i ett själavårdssamtal eller under bikt stannar hos pastorn.

Dop, bröllop och begravning

Livet är fyllt med både glädje och sorg. I Equmeniakyrkan Toarp så vill vi att båda glädjen och sorgen skall rymmas därför är du välkommen till oss när ett barn föds likväl som när en närstående dör. I församlingen döper vi både barn och vuxna, erbjuder vigslar och begravningar.

Equmeniakyrkan Toarp styrelse:

Webbadmin:
Camilla Davidsson / Alfred Davidsson

Hyra våra lokaler

Du har möjlighet att hyra våra lokaler vid sammankomster och festligheter. Vi erbjuder trevliga lokaler som passar både till fest, sammankomster, sammanträden, konferenser och idrottsevenemang. Alkoholförtäring är inte tillåtet i våra lokaler.

Equmeniakyrkan Toarp =Missionskyrkan Målsryd

Missionskyrkan har en vacker kyrksal där ljudanläggning och projektor finns. Lokalen är anpassad för max 200 personer.

Missionskyrkan har också en fräsch serveringslokal i nedre plan med tillgång till mixerbord, högtalare samt projektor. Det finns ett bra kök anpassat för serveringar. Lekrum för barn finns. Det finns även tillgång till lekplats precis utanför kyrkan. Väl anpassad entré med tillgång till flera toaletter.

Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och det finns goda parkeringsmöjligheter.

Uthyrning av en våning:
5 tim: 600 kr
12 tim: 900 kr
Vardagskväll: 350 kr

Uthyrning av två våningar:
5 tim: 1100 kr
12 tim: 1750 kr