Confirmation

Konfirmation

För att bli konfirmand behöver du inte tro eller kalla dig kristen. Under året får du chansen att ta reda på vad kristen tro innebär tillsammans med övriga konfirmander och ledare.

Vem är jag? Varför är livet som det är? Hur blir jag en god människa? Kommer jorden att gå under? Vad är kärlek? Finns Gud och bryr sig Gud i så fall om mej? Vad är meningen med livet? Vad innebär det att vara kristen? Finns det hopp för framtiden? Vem är Jesus och varför skall jag bry mej om honom? Bryr sej Jesus om mej?

Livet är fullt av frågor. Är du nyfiken på frågor som rör ditt liv så kommer du att gilla konfirmationstiden. Vi kommer att prata om det som är viktigt i livet om tro, hopp, kärlek,skratt och tårar. Konfirmations året är en tid då vi tillsammans, konfirmander och ledare får stanna upp och fundera runt dessa frågor och tillsammans finna svar.

Vi som är ledare vill inte banka in våra tankar i ditt huvud men vi vill dela med oss av vår erfarenhet och vår tro på Jesus som vår vän, Herre och frälsare.

När: Onsdagskvällar September – maj. Under året kommer vi också att vara med på gudstjänster och åka på hajker och läger.

Pris: Material och undervisning är gratis. Vi tar ut en avgift på 1995:- för läger och hajker. Om kostnaden blir ett problem så hör av dig till församlingen så hjälps vi åt.

Sista anmälningsdatum är 28 augusti. Därefter i mån av ledig plats. Anmälan sker via mail till: john.lindar@equmeniakyrkantoarp.se

Har du frågor så hör av dig till John Lindar pastor i Equmeniakyrkan Toarp Telefon: 0708-62 37 52

Ledare: Huvudledare för undervisningen kommer att vara Marcus Olsson och John Lindar

P.g.a den pågående coronaepidemin kan planerna inför nästa läsår komma att ändras om myndigheterna inför hårdare restriktioner. Ser restrektionerna liknande ut som den gjort under våren så räknar vi med att genomföra konfirmationsläsningen som planerat .